Rengøring og vedligeholdelse af terrasse

Hvad er mere dejligt end at ligge på sin terrasse en sommerdag, nyde fuglesang og solen der bager. Ikke meget vel? For at du rigtig kan nyde sommeren på terrassen er det en god idé at gøre din træterrasse klar efter vinteren der har været hård ved træet. Vejret skal være solrigt og tørt den dag hvor du gennemgår den.

Som mange andre træprodukter er det altid vigtigt at vedligeholde det i løbet af årene. Træ er nok det mest populære valg til terrasser i Danmark. Samtidig er træterrasser nok også det træværk der er allermest udsat for vejr og vind. Slidtagen sker ved solen bager på den store flade, regnen bliver liggende eller generelt slid lavet af havemøbler, børn m.m.

Alger er især også et af de problemer der rammer dig med træterrasse. Alger giver flere problemer. Træterrassen kan under vådt vejr blive en skøjtebane og farlig for dem der færdes på den. Det er jo ikke sjovt at se sine børn, bedsteforældre eller nogen andre, falde og slå sig på den hårde og glatte overflade. Derudover kan det skade træet og gøre at der er større risiko for råd og svamp angriber træet.

For rigtigt at få terrassen klar til den nye sæson skal der slibes og skrubbes med sæbe (hvis det er for beskidt, brug algefjerner). For at terrassen holder sin farve og glans, kan du oliere, male m.m. træet. Det er bare vigtigt at du som det første har renset terrassen inden du går i gang med dette. Det kan lyde som meget arbejde, men når du først står med det færdige resultat, ser du hurtigt at det var det værd.

Så når den kolde hvidvin bliver åbnet og grillen varmer, kan du nyde din ”nye” træterrasse som var den lige blevet lagt.

Hvis du vil have en mere detaljeret gennemgang af hvad du kan gøre for at holde din træterrasse kan du se det her.

http://www.triptrapwoodcare.dk/gode-raad/rengoering-og-vedligeholdelse-af-udendoers-trae

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)