Ricoh Autostore – hurtig og nem elektronisk arkivering

De fleste kender det sikkert. Der er dokumenter alle vegne, og de er der ikke, når man skal bruge dem. Det er ikke det eneste. Der bruges også oceaner af tid på dokumenterne. Ikke kun når man skal arkivere dem, men også når de skal findes frem igen.

Men det er der ingen grund til mere. For med Ricoh Autostore, så kan dokumenter hurtigt og nemt arkiveres elektronisk.

Med autostore er dokumenterne kun et enkelt klik væk, og man slipper for det besværlige arbejde, der er med først at arkivere dokumenterne og bagefter at finde dem frem igen.

De fleste husker sikkert de store, tunge og klodsede arkivskabe, der var fyldt med mapper og den store dynge, der lå på skrivebordet og ventede i flere måneder på at blive arkiveret. De er der ikke længere, hvis man vælger en løsning med autostore.

Derfor burde mange virksomheder overveje at investere i autostore. Det ville lette en masse arbejde med arkivering, da det hele nemt kan arkiveres elektronisk, og samtidig sikrer Ricoh Autostore også, at dokumenterne ikke forsvinder.

Det hele bliver nemlig også gemt på en ekstern server, så man vil aldrig stå og mangle et dokument. Men det hele kan let findes frem af alle medarbejdere. Også dem der sidder langt væk fra arkivskabene.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

(påkrævet)

(påkrævet)